Podcast

Træningstimen

Træningstimen er for dig, der vil have mere viden om kost og styrketræning. Steffen Fisker og Nikolaj Bach (+gæster) diskuterer den nyeste forskning, kostråd, træningsmyter og optimeringsteknikker, krydret med en god dosis humor. Fri for broscience og quick fixes.

Mere end +1,6 million afspilninger

Mathias8260
- Apple Podcast

★★★★★

“Bedste trænings-podcast. Altid gode og spændende episoder. Det er fedt med de mange evidens-baserede snakke og myteaflivninger.”

Bea Møgeltoft
- Apple Podcast

★★★★★

“Man fornemmer der ligger meget arbejde og mange kompetencer bag denne podcast. Vært og gæster ved, hvad du taler om. Og så er der jysk lune.. Skønt.”

Mikael86hansen
- Apple Podcast

★★★★★

“Som altid når man har at gøre med Styrk får man leveret materiale og viden med høj kvalitet! Forventninger var høje, og de blev indfriet til fulde. “

Episoder

EP #52: Året der gik 2019

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker. Det er blevet tid til at se tilbage på året der gik på Træningstimen. Det er nemlig både nytår OG årsdagen for vores første podcast episode. I denne episode ser vi tilbage på det forgangne år, smager billige bobler og ønsker rigtig godt nytår

Læs mere »

EP #49: Sådan lærer du at lave pull ups og push ups

Rundt om bordet: Rasmus Skov, Nikolaj Bach og Steffen Fisker. Skill unlocked! At tage sin første pull up eller push up er en stor milepæl, og for mange er det en fantastisk følelse at mestre nye skills med sin krop. Men det er også svært, og kræver at man træner sig op til

Læs mere »

Træningstimens julekalender 2019

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker. Podcasten Træningstimen fejrer jul med en ny podcast hver dag i december! Udover vores vanlige ugentlige episode, så byder hver dag i julekalenderen på gode råd og redskaber, til dig der gerne vil nyde julen OG undgå at tage på i december. Julehygge behøver

Læs mere »

EP #47: ”The Game Changers”. Er kød farligt?

Rundt om bordet: Daniel Borch Ibsen, Nikolaj Bach og Steffen Fisker. Har du set filmen “The Game Changers” og overvejer nu at kvitte kødet? Så vent lidt med det, før du har hørt en mere nuanceret og kildekritisk vinkling på mange af påstandene i filmen. Udover ”The Game Changers” gennemgår vi også en

Læs mere »

EP #46: Mind-muscle-connection! Skal du have kontakt til dine muskler?

Rundt om bordet: Christian Amdi, Nikolaj Bach og Steffen Fisker. Mange fitness-atleter og bodybuildere har stort fokus på “mind muscle connection”, også kaldet “muskelkontakt” – altså at de virkelig kan føle musklerne arbejde. Det indebærer at man træner med ekstremt fokus på aktivering, og ofte med betydeligt lavere vægt. Men bakker videnskaben op

Læs mere »

EP #45: RØV! Praktisk guide til balletræning

Rundt om bordet: Christian Amdi, Nikolaj Bach og Steffen Fisker. Vil du have en kæmpe røv? Så er du kommet til rette sted! I denne episode skal det nemlig handle om hvordan du bygger balder. Derfor har vi fået besøg af numsenørd Christian Amdi til en snak om hvordan man træner balderne optimalt.

Læs mere »

EP #128: Sukkerafhængighed! Kan du være afhængig af sukker, og hvordan takler du trangen til det søde?

Du har sikkert hørt om sukkerafhængighed. Læst at sukker er afhængighedsskabende som kokain, eller måske føler du dig endda som lidt af en "sukker-junkie". Så vil det nok overraske dig at få at vide at sukkerafhængighed ikke findes. I hvert fald ikke i den forstand du måske tænker.

Rundt om bordet: Steffen Fisker, Michelle Lindop og Nikolaj Bach

Træningstimen episode 127 - Hvordan skal du træne under fedttab (cut) og muskelopbygning (bulk).

EP #127: HVORDAN SKAL DU TRÆNE UNDER FEDTTAB (CUT) OG MUSKELOPBYGNING (BULK)?

Faktisk behøver du ikke styrketræne markant anderledes under cut eller bulk. Men der er alligevel nogle ting, der er gode at være opmærksomme på, i forhold til hvordan man strukturerer sin træning alt efter målsætningen.

Rundt om bordet: Steffen Fisker og Nikolaj Bach

EP #126: Træningsmotivation som overvægtig - Med Mathilde Østergaard

Det er et kæmpe problem, når vægten bliver en barriere for træning. Ikke på grund af fysiske begrænsninger, men fordi man ikke føler sig velkommen i et træningscenter. For det er aldrig sundt at være fysisk inaktiv.

Rundt om bordet: Mathilde Østergaard, Steffen Fisker og Nikolaj Bach

EP #125: Hvordan skal du træne for styrke og muskelmasse, når du bliver ældre (del 2)? Med fysioterapeut Niklas Grundt

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at kroppen degenererer langsom over tid, og det har også en betydning for, hvad vi kan forvente af vores træningsresultater i forhold til styrke og muskelmasse. Men hvordan skal vi så træne mere specifikt? Og hvad er særligt for kvinder vs mænd?

Rundt om bordet: Michelle Lindop og Niklas Grundt

EP #124: IDA THYRRING – GØR DET, DER ER VIGTIGT, MED DE 6 KERNEPROCESSER I ACT

Føler du dig ofte kostet rundt af dine egne tanker? Kæmper du med overbevisninger om hvem du er, og hvad du kan? Eller vil du bare gerne blive klogere på ACT, og hvordan du kan bruge tilgangen til at arbejde med dit mindset og vaner? Så er denne episode for dig.

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Steffen Fisker og Ida Thyrring

EP #123: Ortoreksi. Hvordan kommer jeg ud af et forstyrret forhold til mad, krop og træning? Med Recovery Coach Parnian

I denne episode går vi mere i dybden med de konkrete områder, man kan arbejde med, når man gerne vil ud af en spiseforstyrrelse - her primært med fokus på anoreksi og ortoreksi. For hvornår er ens fokus på sundhed egentlig et problem? Hvor starter man sin recovery-proces? Og hvordan skaber man i sidste ende et liv uden en spiseforstyrrelse?

Rundt om bordet: Michelle Lindop og Parnian

EP #122: Progressiv overload - forudsætningen for fremgang i din træning

I denne episode går Steffen og Nikolaj i dybden med, hvad progressiv overload betyder, og hvorfor det er vigtigt for din træning. Episoden er særlig god for dig, som gerne vil øge din muskelmasse og den vej igennem blive lidt stærkere, da progression er grundlaget for, at du kan blive stærkere og bygge muskelmasse = GAINS!

Rundt om bordet: Steffen Fisker og Nikolaj Bach

Indkøbskurv
Scroll to Top