Personlig træning København

Leder du efter en fagligt stærk personlig træner i København?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt en Personlig Træner har kvalitet og fagligt belæg for at rådgive dig, så kan du roligt lægge den tvivl væk med en personlig træner fra STYRK i København.

Hos os finder du veluddannede, erfarne, humoristiske og empatiske personlige trænere, der er specialister i netop dig som individ – alt sammen pakket ind i en hyggelig uhøjtidelig stemning, så vi kan lære dig bedst muligt at kende og få dig derhen hvor du gerne vil være.

Vi har lagt os i selen for at opbygge det stærkeste hold af faglige profiler, så vi kan sikre, at de mennesker vi træner i København ALDRIG er i tvivl om at de får det absolut bedste indenfor træning, coaching og sundhedsrådgivning.

Om du vil være sundere, stærkere, bevæge dig mere og bedre – eller måske komme af med en gammel irriterende skavank – så har vi fagligheden, erfaringen og værktøjerne til at hjælpe dig fra dit nuværende niveau, og videre til det næste.

3 gode grunde til at vælge personlig træning hos STYRK

1

Personligt

Vi sætter en ære i at den træning vi rådgiver i på alle måder er tilpasset dine behov. Vi tilpasser løbende efter dit liv og hvad du har brug for. Det er ikke bare personlig træning - men personligt tilpasset for dig!

2

Fagligt

Vi kalder os Danmarks faglige trænerteam - og det forpligter. Vores team af personlige trænere har sammenlagt på tværs af Danmark 42 kandidat- og bacheloruddannelser i ryggen, og hver en træner er nøje udvalgt!

3

Fremskridt

Vi har altid fremskridt for øje. Det kan både være personlig udvikling, klar fysisk udvikling eller tekniske finesser, der sørger for du bliver stærkere end nogensinde før. Vi er klar over at du er hos os for at få det bedre, være bedre og udvikle dig i en retning, hvor du kan mere end før.

GRatis UFOrpliGtende SNAK

HVAD INDEHOLDER VORES TRÆNINGSFORLØB?

I København har vi flere personlige trænere tilkoblet med hver deres faglige speciale. 
Fælles for vores team er dog, at vi hjælper helt almindelige mennesker med at opnå det, de gerne vil, kropsligt og mentalt.

Eller skriv til os via vores kontaktformular.

Lokal Personlig Træning i København

Styrks afdeling i Odense udspringer af virksomheden “Niklas Meier Training”, der i 2022 fusionerede med STYRK på landsplan.
Niklas har siden 2012 været fast inventar i træningsbranchen og er gået forrest i at bygge et kvalitetsbrand i Odense.

Virksomhedernes fælles vision om at skabe Danmarks fagligt bedste personlig træning tilbud gjorde at STYRK derfra er blevet repræsenteret ved et exceptionelt fagligt og praktisk erfarent trænerteam i Odense.
Niklas Meier Training holdt i perioden 2016 til 2022 til Arcas lokalet «Løfteriet», men flyttede i 2022 til nye, flotte Arca lokaler – i deres træningscenter ”laboratoriet” på Kochsgade 23 i Odense, samtidig med at navnet blev ændret til STYRK Odense.

MØD TRÆNERNE I København

Jeanette Pyrdol

By: København
Uddannelse: Kandidat i sportspsykologi
Specialer: Coaching, livsstilsændringer, performance psykologi 
Fun Fact: Jeg elsker at spise en bolle med smør, pålægschokolade og ost på

Mikkel Valgreen

By: København
Uddannelse: Kandidat i idræt og sundhed
Specialer: Vægttab, øget styrke, finde glæden ved træning
Fun Fact: Under en skitur med studiet faldt jeg i søvn med hovedet ovenpå en rullepølsemad. Der blev jeg fundet morgenen efter.

PRISER

Hver 2.uge

Personlig træning
kr 2200 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

Hver uge

Personlig træning
kr 3400 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

2x pr uge

Personlig træning
kr 6000 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

3x pr uge

Personlig træning
kr 7800 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

Bliv kontaktet

Hvor træner vi?

Klik herunder for at finde mere information om centret hvor vi afvikler træninger i København.

Hier Gym & Coaching
Østerbrogade 113
2100 København

Scroll to Top