Personlig træning København

Leder du efter en fagligt stærk personlig træner i København?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt en Personlig Træner har kvalitet og fagligt belæg for at rådgive dig, så kan du roligt lægge den tvivl væk med en personlig træner fra STYRK i København.

Vi har nøje udvalgt veluddannede, erfarne, og empatiske personlige trænere i København, der er specialister i at tilpasse træning til målsætning og personlighed – alt sammen pakket ind i en hyggelig uhøjtidelig stemning, så vi kan lære dig bedst muligt at kende og få dig til at opnå succes.

Det vigtigste for os er, at når vi træner dig i København skal du ALDRIG være i tvivl om at du får det absolut bedste indenfor træning, coaching og sundhedsrådgivning.

Om du vil være sundere, stærkere, bevæge dig mere og bedre – så har vi en personlig træner i København med fagligheden, erfaringen og værktøjerne til at hjælpe dig mod succes og resultater.

3 gode grunde til at vælge personlig træning hos STYRK

1

Personligt

Vi sætter en ære i at den træning vi rådgiver i på alle måder er tilpasset dine behov. Vi tilpasser løbende efter dit liv og hvad du har brug for. Det er ikke bare personlig træning - men personligt tilpasset for dig!

2

Fagligt

Vi kalder os Danmarks faglige trænerteam - og det forpligter. Vores team af personlige trænere har sammenlagt på tværs af Danmark 42 kandidat- og bacheloruddannelser i ryggen, og hver en træner er nøje udvalgt!

3

Fremskridt

Vi har altid fremskridt for øje. Det kan både være personlig udvikling, klar fysisk udvikling eller tekniske finesser, der sørger for du bliver stærkere end nogensinde før. Vi er klar over at du er hos os for at få det bedre, være bedre og udvikle dig i en retning, hvor du kan mere end før.

GRatis UFOrpliGtende SNAK

HVAD INDEHOLDER VORES TRÆNINGSFORLØB?

I København har vi kvalitetssikret trænerne, så de kan hjælpe dig med lige præcis det du har brug for.. 
Fælles for vores team på tværs af Danmark er, at vi hjælper helt almindelige mennesker med at opnå det, de gerne vil, kropsligt og mentalt.

Eller skriv til os via vores kontaktformular.

Lokal Personlig Træning i København

Da vi besluttede os for at udbrede vores tilstedeværelse til levere personlig træning i København, var det essentielt for os, at vi fandt det rigtige match. 

STYRKs krav til faglighed og menneskelige værdier, skulle kunne stå til måls for hvem end vi havde til at være vores lokale repræsentant i København. 

Vi er utroligt stolte af den trænerpakke vi har til at repræsentere os i København – og vi glæder os til at, at DU får ligeså stor glæde af det, som vi har selv har.

MØD TRÆNERNE I København

Jeanette Pyrdol

By: København
Uddannelse: Kandidat i sportspsykologi
Specialer: Coaching, livsstilsændringer, performance psykologi 
Fun Fact: Jeg elsker at spise en bolle med smør, pålægschokolade og ost på

Mikkel Valgreen

By: København
Uddannelse: Kandidat i idræt og sundhed
Specialer: Vægttab, øget styrke, finde glæden ved træning
Fun Fact: Under en skitur med studiet faldt jeg i søvn med hovedet ovenpå en rullepølsemad. Der blev jeg fundet morgenen efter.

PRISER

Hver 2.uge

Personlig træning
kr 2200 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

Hver uge

Personlig træning
kr 3400 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

2x pr uge

Personlig træning
kr 6000 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

3x pr uge

Personlig træning
kr 7800 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

Bliv kontaktet

Hvor træner vi?

Klik herunder for at finde mere information om centret hvor vi afvikler træninger i København.

Sporting Health Club
Østbanegade 121
2100 København Ø

Indkøbskurv
Scroll to Top