Kurser

Kursus: Styrk handlekraften med ACT coaching

4 dages kursus. ACT er en evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi. På kurset lærer du at mestre de seks kerneprocesser for ACT, grundbegreber og læringsstile. Du får forståelsen for, hvorfor det i arbejdet med klienter ikke bare handler om, at de skal ”tage sig sammen” eller bare tænke positive tanker.

20210712_112439

Foredrag: Styrk dine trænings- og spisevaner

Er du klar til at slå op med kure, kostplaner og forbud? Ville du egentlig gerne træne, men er det som om at træningsglæden aldrig rigtig når at melde sig? I dette foredrag med Nikolaj Bach og Camilla Andersen får du redskaberne til at styrke dine vaner - og skabe forandringer der holder.

DSC_0081

Workshop: Den praktiske guide til back squat

Formålet med workshoppen er at simplificere bevægelsen så meget som muligt for dig. Squat skal ikke gøres til raketvidenskab og med simple justeringer kan du forhåbentligt squatte bedre og pænere end nogensinde!”

123kg-700x467 (1)

Grundkursus i olympisk vægtløftning - level 1

STYRK har udviklet et 7-timers kursus, der har til formål at give en introduktion til sporten ”olympisk vægtløftning”, herunder snatch og clean & jerk  (også kaldet træk og stød), baseret på generelle, praktiske principper, som henvender sig til løftere, trænere og dem der ellers måtte have interesse.

Scroll til toppen