Kurser

Kursus: Styrk din squat, bænkpres og dødløft

Tag teknikken i de tre store løft til næste niveau for dig selv eller dine klienter. At lære at squatte flot og dybt, dødløfte i et stabilt set up, og bænkpresse med god teknik kan være svært. Og der findes masser af myter om hvordan disse løft skal udføres. På dette kursus får du vores bedste råd til hvordan du løfter sikkert, tungt og flot, samt masser af sparring i praksis til at forbedre dine løft og tilpasse dem til din kropsbygning.

IMG_8996

Kursus: STYRK dit øvelsesvalg og udførsel for de bedste resultater

Der dukker mere og mere forskning op, der peger på at øvelsesvalg og udførsel betyder mere end vi troede. Specielt hvad angår træning af musklerne i den forlængede position. Denne viden er særligt relevant for dig, der vil optimere resultaterne i træningscenteret, hvad end det er muskelmasse eller styrke. Dette 1-dags kursus er for dig, der vil tage træningen til næste niveau for dig selv eller dine klienter.

20210712_112439

Foredrag: Styrk dine trænings- og spisevaner

Er du klar til at slå op med kure, kostplaner og forbud? Ville du egentlig gerne træne, men er det som om at træningsglæden aldrig rigtig når at melde sig? I dette foredrag med Nikolaj Bach og Camilla Andersen får du redskaberne til at styrke dine vaner - og skabe forandringer der holder.

DSC_0081

Workshop: Den praktiske guide til back squat

Formålet med workshoppen er at simplificere bevægelsen så meget som muligt for dig. Squat skal ikke gøres til raketvidenskab og med simple justeringer kan du forhåbentligt squatte bedre og pænere end nogensinde!”

123kg-700x467 (1)

Grundkursus i olympisk vægtløftning - level 1

STYRK har udviklet et 7-timers kursus, der har til formål at give en introduktion til sporten ”olympisk vægtløftning”, herunder snatch og clean & jerk  (også kaldet træk og stød), baseret på generelle, praktiske principper, som henvender sig til løftere, trænere og dem der ellers måtte have interesse.

Scroll til toppen