Personlig træning Randers

Få en personlig træner med faglighed og forståelse i Randers

 

STYRK har haft egne lokaler til personlig træning i Randers, siden vi overtog Træneriet i 2022. Vi har beholdt Træneriets oprindelige DNA i form af det støttende og trygge fællesskab omkring træning, og tilføjet endnu mere af det, vi er bedst kendt for i STYRK: Faglighed, kvalitet og personlig træning, der rent faktisk er personlig.

I STYRK Randers får du privat træning i vores egne lokaler kun for os og vores klienter. På den måde er det dig og din proces der er 100% i fokus uden forstyrrende elementer eller pladsmangel.

Vi tager nemlig din træning seriøst. Og ikke kun din træning. Vi vil styrke din krop, dit mindset og dine vaner.

Vi er med andre ord din garanti for personlig træning i Randers med det absolut højeste niveau af faglighed og kvalitet.

Derfor tager vi hellere end gerne en uforpligtende strategisamtale med dig omkring hvilken løsning, der er den rette for dig. Og så skræddersyr vi forløbet ud fra netop dine behov. Det er planen, der skal tilpasses dig og ikke omvendt, sådan at vi skaber resultater, der rent faktisk holder på sigt.

Personlig træning

 

I et forløb med en personlig træner i STYRK Randers får du din egen sparringspartner og vejleder på din rejse. Hvad end du ønsker en stærkere krop, større muskler, vægttab eller at tage træningsglæden til nye højder, så har vi veluddannede personlige trænere, der møder dig, hvor du er.

Vi lærer dig at kende styrketræningen ud og ind, at træne sikkert og effektivt, og du får et skræddersyet træningsprogram, som du kan følge, når du ikke mødes med din personlige træner.

Og skulle det knibe med at følge træningsprogrammet, eller hvis livet dukker op – så står vi klar med støtte og vejledning, så du kan komme tilbage på sporet igen. Præcis som personlig træning burde være.

Træningsklubben – den unikke kombination af holdtræning og personlig træning

 

Er du til fællesskab, træningsglæde og resultater? I STYRK Randers tilbyder vi også vores unikke gruppetræningsforløb, Træningsklubben.

På Træningsklubben får du ubegrænset styrketræning på hold i et forpligtende og støttende fællesskab. Men ikke nok med at du kan træne alt, hvad du vil, så foregår træningen under opsyn af vores veluddannede personlige trænere, og med dit helt eget skræddersyede træningsprogram.

Et du træt af tilfældig holdtræning der er for nem, for svær eller ganske enkelt ikke passer til din målsætning? Så er Træningsklubben noget for dig!

Coaching

 

Nogle gange er det vigtigere at arbejde med det mentale end det kropslige.

Måske du føler, at dine spisevaner arbejder imod dig. Måske du kæmper med overspisninger. Eller måske du føler dig kostet rundt af dine egne tanker.

Så er der hjælp at hente fra dygtige fagpersoner.

Din sundhed skabes af dine vaner. Det gælder også din mentale sundhed. Og dine vaner er styret af dine følelser og overbevisninger.

I STYRK Randers kan du få samtaler med en VaneCoach og bygge stærkere vaner, eller OverspisningsCoaching hvis du kæmper med overspisninger. Såvel som coaching i forhold til din mentale sundhed og trivsel helt generelt.

Er du i tvivl, om du har brug for et forløb med samtalecoaching eller personlig træning – eller måske en kombination? Så vil vi hellere end gerne tage en helt uforpligtende snak med dig og sammen blive kloge på din målsætning.

Teamet i Randers


I Randers har vi flere personlige trænere tilkoblet med hver deres faglige speciale. Fælles for vores team er dog, at vi hjælper helt almindelige mennesker med at opnå det, de gerne vil, kropsligt og mentalt.

Steffen Fisker

By: Randers
Uddannelse: Bachelor i idræt 
Specialer: Muskelopbygning, Sport/Performance, Styrke
Fun Fact: Er blevet nr.2 til børne-OL i bordtennis

Martin Pedersen

By: Randers
Uddannelse: Fysioterapeut
Specialer: Sport/performance, genoptræning, muskelopbygning.
Fun Fact: Har set Ringenes Herre over 30 gange – en bedrift der engang vandt ham to franske hotdogs i et væddemål.

Louise Hoffmann Klokker

By: Randers
Uddannelse: Vane- og overspisningscoach
Specialer: Træningsglæde, coaching, velvære
Fun Fact: Mor til tre drenge med hhv. 17 og 14 måneders mellemrum

Kristian Kjær Jensen

By: Randers
Uddannelse: Personlig træner
Specialer: Strongman og muskelopbygning
Fun Fact: Kan tømme en pakke flødeboller hurtigere end nogen anden!

Stinne Murmann

By: Randers
Uddannelse: Pædagog og holdunderviser
Specialer: Træningsglæde, træningsforståelse, træning/motorik/bevægelses betydning for hjernen og vores almene balance, sundhed og hverdag.
Fun Fact: 

Simone Søndergaard

By: Randers
Uddannelse: Fysioterapeut
Specialer: Før- og efterfødselstræning, sundhedsfremme og genoptræning
Fun Fact: Jeg har formået at brække en finger ved at hoppe op i en pull-up bar, fået hjernerystelse ved at banke hovedet ned i et kabelstativ og brækket albuen på et dansegulv.

Nicolaj Holm

By: Randers
Uddannelse: Personlig træner og kostvejleder
Specialer: OCR løb og muskelopbygning
Fun Fact: Kan ikke spise skyr uden at bide i skeen

Sebastian Slott Petersen

By: Randers
Uddannelse: Kandidat i idræt
Specialer: Fedttab, muskelopbygning, generel sundhedsadfærd.
Fun Fact: Har fået en fibersprængning i en af rotator cuff musklerne under et kræftspring på idrætsstudiet (Ps er ikke gymnast), men kom da hæderligt rundt til eksamen

Bliv kontaktet

Scroll to Top