Personlig træning Aalborg

Få en personlig træner med faglighed og forståelse i Aalborg

Hvis du leder efter en personlig træner i Aalborg, så tør vi godt sige, at du er kommet til rette sted. Med et fagligt team af personlige trænere med hver deres speciale, så kan vi hjælpe dig i processen, hvad end du ønsker at opnå større styrke i hverdagen, stærkere vaner, stærkere mindset, muskelopbygning eller vægttab – eller som de fleste af vores klienter – en kombination af nogle af disse.

Med en træner hos STYRK bliver du mødt af en sparringspartner, som hjælper dig med at gå i den retning, du ønsker, og en, der kan give dig støtte og vejledning i processen. Coaching hos STYRK handler ikke om ikke forbud, strenge kostplaner, ”voksen-skældud” eller sort/hvide regler – for så er det slet ikke coaching.

I stedet bliver du mødt af en både veluddannet og empatisk træner, når du er i et forløb hos os. Faglighed og forståelse er nemlig altid i højsædet hos STYRK. Vi fokuserer på at styrke din krop, dine vaner og dit mindset. Et løft ad gangen.

Fun fact: Selvom STYRK har hovedkvarter i Aarhus, så blev firmaet (dengang Fisker Performance) oprindelig stiftet i Aalborg i 2012.

3 gode grunde til at vælge personlig træning hos STYRK

1

Personligt

Planen skal tilpasses til dig - ikke omvendt. Vores trænere møder dig, der hvor du er, med en tilgang der individualiseres efter dine muligheder og målsætninger.

2

Fagligt

Vi kalder os Danmarks faglige trænerteam - og det forpligter. Vores team af personlige trænere har sammenlagt 42 kandidat- og bacheloruddannelser i ryggen!

3

Forstående

For at hjælpe, er man nødt til at forstå. Du får en personlig sparringspartner, der ikke kun støtter dig, men også hjælper dig, når det bliver svært. Vi møder dig med forståelse fremfor formaninger.

GRatis UFOrpliGtende SNAK

HVAD INDEHOLDER VORES TRÆNINGSFORLØB?

I Aalborg har vi flere personlige trænere tilkoblet med hver deres faglige speciale. 
Fælles for vores team er dog, at vi hjælper helt almindelige mennesker med at opnå det, de gerne vil, kropsligt og mentalt.

Eller skriv til os via vores kontaktformular.

Vi laver personlig træning, der rent faktisk er personlig

Og det mener vi faktisk. Forud for et eventuelt forløb har vi altid en helt uforpligtende samtale, hvor vi bliver kloge på hvilken træner, der er det rette match for dig. At der er god kemi med din træner, og at vedkommende matcher din målsætning bedst muligt, er afgørende for at du kan få det bedste forløb til dit behov.

Lige så vigtigt er det, at vi sammen når frem til det rette forløb for dig. Vi opsætter nemlig forløbet ud fra dine behov. Det kan være ren personlig træning for dig, som gerne vil styrke kroppen, overspisningscoaching for dig, som kæmper med dine spisevaner, eller en skræddersyet kombination.

Vi tilbyder også kombineret personlig træning og gruppetræning i vores gruppeforløb med Camilla og Nikolaj, hvor du får det bedste fra begge verdener til en lidt lavere pris (2000,- pr. måned).

MØD TRÆNERNE I AALBORG

Nikolaj Bach

By: Aalborg
Uddannelse: Bachelor i Medicin med Industriel Specialisering
Specialer: Fedttab, Muskelopbygning, Træning for kvinder
Fun Fact: Har konsumeret over 80 stykker sushi i ét måltid

Mads Friche

By: Aalborg
Uddannelse: Kandidat i anvendt filosofi, Kandidat i læring og forandringsprocesser
Specialer: Fedttab, Muskelopbygning, Styrke
Fun Fact: Har opdaget at der findes et måltid mellem morgenmad og brunch og så kan koge minutris på 58 sekunder.

Camilla Andersen

By: Aalborg
Uddannelse: Kandidat i Kommunikation med speciale i ACT, personlig træner, vanecoach, vaneterapeut
Specialer: Livsstilsændringer, træningsglæde og coaching i vaner og spisemønstre
Fun Fact: Bor med en fritgående kanin.

PRISER

Hver 2.uge

Personlig træning
kr 2200 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

Hver uge

Personlig træning
kr 3000 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

2x pr uge

Personlig træning
kr 5300 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

3x pr uge

Personlig træning
kr 7500 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

Bliv kontaktet

Indkøbskurv
Scroll to Top