Personlig træning Aalborg

Få en personlig træner med faglighed og forståelse i Aalborg

Hvis du leder efter en personlig træner i Aalborg, så tør vi godt sige, at du er kommet til rette sted. Med et fagligt team af personlige trænere med hver deres speciale, så kan vi hjælpe dig i processen, hvad end du ønsker at opnå større styrke i hverdagen, stærkere vaner, stærkere mindset, muskelopbygning eller vægttab – eller som de fleste af vores klienter – en kombination af nogle af disse.

Med en træner hos STYRK bliver du mødt af en sparringspartner, som hjælper dig med at gå i den retning, du ønsker, og en, der kan give dig støtte og vejledning i processen. Coaching hos STYRK handler ikke om ikke forbud, strenge kostplaner, ”voksen-skældud” eller sort/hvide regler – for så er det slet ikke coaching.

I stedet bliver du mødt af en både veluddannet og empatisk træner, når du er i et forløb hos os. Faglighed og forståelse er nemlig altid i højsædet hos STYRK. Vi fokuserer på at styrke din krop, dine vaner og dit mindset. Et løft ad gangen.

Fun fact: Selvom STYRK har hovedkvarter i Aarhus, så blev firmaet (dengang Fisker Performance) oprindelig stiftet i Aalborg i 2012.

Teamet i Aalborg

I Aalborg har vi flere personlige trænere tilkoblet med hver deres faglige speciale. Fælles for vores team er dog, at vi hjælper helt almindelige mennesker med at opnå det, de gerne vil, kropsligt og mentalt.

Nikolaj Bach

By: Aalborg
Uddannelse: Bachelor i Medicin med Industriel Specialisering
Specialer: Fedttab, Muskelopbygning, Træning for kvinder
Fun Fact: Har konsumeret over 80 stykker sushi i ét måltid

Sara Nielsen

By: Aalborg
Uddannelse: Fysioterapeut, vanecoach, overspisningscoach
Specialer: Vanecoaching, styrketræning for kvinder og fedttab
Fun Fact: Så længe der er ketchup, er jeg langt fra kræsen

Camilla Andersen

By: Aalborg
Uddannelse: Kandidat i Kommunikation med speciale i ACT, personlig træner, vanecoach
Specialer: Livsstilsændringer, træningsglæde og coaching i vaner og spisemønstre
Fun Fact: Bor med en fritgående kanin.

Mads Friche

By: Aalborg
Uddannelse: Kandidat i anvendt filosofi, Kandidat i læring og forandringsprocesser
Specialer: Fedttab, Muskelopbygning, Styrke
Fun Fact: Har opdaget at der findes et måltid mellem morgenmad og brunch og så kan koge minutris på 58 sekunder.

 

Vi laver personlig træning, der rent faktisk er personlig

Og det mener vi faktisk. Forud for et eventuelt forløb har vi altid en helt uforpligtende samtale, hvor vi bliver kloge på hvilken træner, der er det rette match for dig. At der er god kemi med din træner, og at vedkommende matcher din målsætning bedst muligt, er afgørende for at du kan få det bedste forløb til dit behov.

Er du interesseret i en helt uforpligtende samtale, så kan du booke en snak med os her:

Lige så vigtigt er det, at vi sammen når frem til det rette forløb for dig. Vi opsætter nemlig forløbet ud fra dine behov. Det kan være ren personlig træning for dig, som gerne vil styrke kroppen, overspisningscoaching for dig, som kæmper med dine spisevaner, eller en skræddersyet kombination.

Vi tilbyder også kombineret personlig træning og gruppetræning i vores gruppeforløb med Camilla og Nikolaj, hvor du får det bedste fra begge verdener til en lidt lavere pris (2000,- pr. måned).

Hvor træner vi?

Personlig træning i Aalborg finder sted i Thorøs Gym eller Aalborg Sportshøjskole.

Thorøs Gym (Lyngvej 3, 9000 Aalborg) er et nyt træningscenter i Aalborg – med Danmarks nok bedste faciliteter til styrketræning, med kvalitetsudstyr fra nogle af de absolut bedste brands. Men vigtigere end det, foregår træningen i en privat og afslappet atmosfære med masser af plads – og med plads til alle.

Personlig træning med Mads Friche foregår i Aalborg Sportshøjskoles (Annebergvej 55, 9000 Aalborg) private træningscenter, hvor Mads er underviser. Her er ligeledes særdeles gode rammer for funktionel træning med frivægtsøvelser, uden de forstyrrende elementer for en god session, som man kan opleve i kommercielle træningscentre.

Du behøver ikke have medlemskab i træningscentrene for at træne sammen med din træner, og vi tilpasser naturligvis dit træningsprogram efter, hvor du gerne vil træne på egen hånd, og hvilket udstyr du har til rådighed – om det så er derhjemme eller i træningscenter.

Bliv kontaktet

Scroll to Top