Personlig træning

opnå dine mål med din egen Styrk træner

Den bedste træning er den, du rent faktisk får lavet. Træning skal helst være sjovt og motiverende.

Men træning er først og fremmest motiverende, når man får noget ud af sin indsats i træningscenteret. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Med en personlig træner fra Styrk får du din egen personlige guide på din træningsrejse.

Din træner hjælper dig med at komme bedst muligt gennem rejsen, hvad end dit mål er lidt større muskler, vægttab eller generelt at føle dig stærkere i din krop.

Vi Styrker dine træningsvaner, din træningsglæde – og dine træningsresultater. Et løft ad gangen.

3 gode grunde til at vælge personlig træning hosstyrk

1

Personligt

Planen skal tilpasses til dig - ikke omvendt. Vores trænere møder dig, der hvor du er, med en tilgang der individualiseres efter dine muligheder og målsætninger.

2

Fagligt

Vi kalder os Danmarks faglige trænerteam - og det forpligter. Vores team af personlige trænere har sammenlagt 42 kandidat- og bacheloruddannelser i ryggen!

3

Forstående

For at hjælpe, er man nødt til at forstå. Du får en personlig sparringspartner, der ikke kun støtter dig, men også hjælper dig, når det bliver svært. Vi møder dig med forståelse fremfor formaninger.

Hvad kan du forvente?

Hos Styrk arbejder vi ud fra principperne faglighed og forståelse.

Med en høj faglighed sikrer vi at du får træning af allerhøjeste kvalitet. Vores trænere har både et højt uddannelsesniveau og stor praktisk erfaring. Vi ved nemlig, at skal man være motiveret for træning på den lange bane, så skal man se resultater af sin indsats.

Men vores trænere er først og fremmest udvalgt på grund af deres menneskelige kompetencer. For at hjælpe er man nødt til at forstå.

For vi ved, at den perfekte plan ikke er noget værd, hvis den ikke er realistisk at udføre. Eller hvis resultaterne kun holder på den korte bane. Personlig træning skal tage udgangspunkt i dig – ellers er den ikke personlig.

Vi når dine mål igennem et tæt samarbejde, så du undgår forvirringen og frustrationen i at spilde tid og penge på træningsprogrammer og kostplaner, der ikke virker på sigt.

Vi møder dig der, hvor du er, og starter med at stille spørgsmål, inden vi giver alle svarene. Kun sådan kan vi styrke din krop og dine kostvaner, og give dig træningsoplevelser du aldrig ville være foruden!

Gratis uforpligtende snak

Hvad indeholder vores træningsforløb?

I Aarhus og Randers har vi egne private faciliteter med gode parkeringsforhold, badefaciliteter
og selvfølgelig træningsudstyr af højeste kvalitet – kun adgang for vores kunder.

Priser fra 625,- pr time.

Eller skriv til os via vores kontaktformular.

Hvad siger vores klienter?

"Jeg vil give mine varmeste anbefalinger. Du kommer ik på en vanvittig slankekur og timevis af cardio. Du kan faktisk have det sjovt imens du når dine fitness mål. Og du får redskaberne til at kunne klare dig på egen hånd :-)"
Barbara
"Et vægttab på næsten 20 kg har betydet at jeg har genvundet min selvtillid. Endvidere har det medvirket til at mit selvværd er steget til nye højder. Gamle skavanker og vaner er erstattet med nye vaner og tilgange som ikke ses som en plage, men som en ny positiv livsstil."
Mark
"Jeg glædede mig til at komme og træne hver eneste gang og jeg har formået at holde fast i min træning 1,5 år efter jeg sluttede mit forløb. Jeg fik øje på, at træningen har mange andre fordele end blot at være et redskab til at komme i kalorieunderskud."
Karin

PRISER

Hver 2.uge

Personlig træning
kr 2200 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

Hver uge

Personlig træning
kr 3000 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

2x pr uge

Personlig træning
kr 5300 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

3x pr uge

Personlig træning
kr 7500 Månedlig
 • Styrk din krop
 • Styrk dine vaner
 • Styrk din hverdag

*Der kan forekomme en merpris hos enkelte trænere

Bliv kontaktet

Indkøbskurv
Scroll to Top