STYRK MOR Gravid

Stedet hvor individuel graviditetstræning møder fællesskabet

Det mest fleksible
og skræddersyede træningstilbud

På Styrk Mor får du skræddersyede træningsprogrammer og professionel vejledning af vores højtuddannede og kompetente trænere til alle dine træninger.

Vi ved, at der findes mange myter, om hvad gravide ikke må. Det kan helt naturligt være med til at skabe frygt hos den kommende mor, der ønsker at gøre alt for at passe på sit barn i maven.

På Styrk Mor vil vi gerne skabe et trygt træningsfællesskab for gravide uanset træningsniveau. For hvis vi kigger på forskningslitteraturen overordnet set, viser den, at motion sandsynligvis er det mest beskyttende gravide kan gøre for sig selv og barnet.

Vi har sørget for, at du får skræddersyet træning afhængig af trimester og træningserfaring i de bedste private omgivelser med den fleksibilitet, der gør det muligt at få trænet som ønsket.

På Styrk Mor guider vi dig sikkert og effektivt igennem de vigtigste elementer, som gør det muligt at træne gennem hele graviditeten.

Udover en ugentlig træning, så får du nemlig adgang til Træningsklubbens hold, så du kan få trænet ekstra eller indhentet forsømte træninger.

Styrk Mor er det bedste fra personlig træning og det bedste fra holdtræning kombineret i ét unikt produkt, hvor du i fællesskab med ligesindede gravide ”en tidlig mødregruppe” kan træne dit individuelle, skræddersyet træningsprogram. 

STYRK mor gravid

Træning i 65 min

Skræddersyet program til dit behov

1 fast træning og 13* øvrige hold, du kan deltage på

Træn alle ugens dage. Flere muligheder pr. dag

Kost e-bog: De 6 P'er- Et praktisk system til bedre kost uden madstress

Start-, midtvejs- og slutmåling

*Som noget helt ekstra får du medlemsskab til Træningsklubben og over 13 øvrige hold.

Alt dette får du med STYRK mor

Ekslusiv Træningsklub

Vi har egne private faciliteter i Aarhus med gode parkeringsforhold, badefaciliteter og selvfølgelig træningsudstyr af højeste kvalitet – kun adgang for medlemmer.

FLEKSIBLE TRÆNINGSTIDER

Du har ét fast træningstidspunkt om ugen med dit STYRK mor hold, men ønsker du at træne ekstra eller indhente forsømte træninger, så kan du træne ubegrænset på Træningsklubben med en af vores dygtige trænere.

SKRÆDDERSYEDE PROGRAMMER

Du vil få træningsprogrammer, der er tilpasset til, hvilket trimester du er i, dit træningsniveau og dine mål. Du får nyt program hver 4. uge

LØBENDE OPFØLGNING

Træningsprogrammet tilpasses løbende til dine behov, og du kan få feedback fra din træner på din udvikling samt ved at notere fremgang i styrke i dit træningsprogram.

Sådan foregår træningen

Hver træning vil være bygget op således:

  • Fælles opvarming
  • Træning af dit eget personlige program
  • Finisher
  • Hyggesnak

Du går selv rundt og træner dit eget personlige program, men der vil med stor sandsynlighed være øvelser, som går igen på alles programmer, så I ofte kan gå sammen 2 og 2. Din træner vil fra start til slut guide dig og de øvrige mødre igennem træningen både igennem øvelsesinstruktioner og teknisk korrektion, som var det en personlig træningssession (blot med flere deltagere).

Opvarmningen vil oftest bestå af mobilitetstræning, og selve træningen vil bestå af styrketræning med fokus på de store basisøvelser, som er de absolut mest effektive.
Eftersom træningsprogrammet er skræddersyet, vil det naturligvis tage hensyn til den enkeltes niveau og udgangspunkt.

Træningen afsluttes med en finisher på mellem 5-15 min, hvor der enten vil være fokus på konditionstræning eller bækkenbundstræning.

Fleksible træningstider

Misser du en af vores faste STYRK mor-træningstider, eller vil du træne mere end én gang om ugen, så kan du booke alle de tider, du ønsker på vores øvrige hold (Træningsklubben).

STYRK mor Gravid Aarhus

Mandag

Hold 1:
09.30 – 11.00

 

Tirsdag

Hold 1:
16.15 – 17.20

 

Onsdag

Hold 1:
09.30 – 11.00

 

Torsdag

Hold 1:
09.30 – 11.00

 

Fredag

Hold 1:
09.30 – 11.00

 

Hold 1:
09.30 – 11.00

 

Sådan bliver dit forløb

1. Det aktive valg

Du træffer en beslutning om at få kvalificeret hjælp til at nå de mål, du har gået og drømt om ved at tilmelde dig Styrk Mor.
Styrk Mor er for gravide, uanset træningsniveau og træningserfaring. Du kan starte og slutte præcis når det passer dig – det er nemlig et løbende medlemsskab, hvor du betaler pr måned

2. Møde og målsætning

Inden du starter, skal du udfylde et interview og mødes med din træner. Til mødet vil der blive talt om graviditeten, evt. tidligere fødsel, målsætning og træningserfaring.

3. du får tilsendt dit materiale

Efter opstartsmødet vil din træner sende alt dit materiale, og I har sammen lagt en plan for din træning, og hvornår du skal have din første træning, der er en personlig træningssession for at introducere dig til dit program.

4. Du afholder din første træning med din træner

Din første træning er en personlig træningssession, hvor du vil blive introduceret til dit program, og din træner vil hjælpe dig med optimering af teknik i alle øvelser på programmet, så du er klar til, når træningen på Styrk Mor starter.

5. Klar til første holdtræning!

Du er nu 100% klar til at deltage på Styrk Mor – og Træningsklubben – og til at arbejde mod dine mål under kyndig vejledning fra din træner og i fællesskab med andre gravide, der står i samme situation.

mød din træner

Mette Kragelund

Vanecoach
Bachelor i sundhed og ernæring
Mor til to

Styrk mor forløb

styrk mor

Løbende opstar. Vælg selv din opstartsdato.

– 1 ugentlige træning á 65 min på lukket hold
– 60 mins personlig samtale inden opstart på holdet
– 60 mins personlig træning inden opstart på holdet
– Kost e-bog: De 6 P’er- Et praktisk system til bedre kost uden madstress
– En kompetent og erfaren træner til hver træning
– Skræddersyede træningsprogrammer (alle niveauer)
– Optimering af teknik i alle øvelser på programmet
– Ubegrænset træning på Træningsklubbens hold
– Privat Facebookgruppe kun for STYRK mor deltagere

– 1 ugentlige træning á 65 min på lukket hold
– 60 mins personlig samtale inden opstart på holdet
– 60 mins personlig træning inden opstart på holdet
– Kost e-bog: De 6 P’er- Et praktisk system til bedre kost uden madstress
– En kompetent og erfaren træner til hver træning
– Skræddersyede træningsprogrammer (alle niveauer)
– Optimering af teknik i alle øvelser på programmet
– Ubegrænset træning på Træningsklubbens hold
– Privat Facebookgruppe kun for STYRK mor deltagere

1700 KR/MND

+ 995,- til opstartspakken (engangsbetaling)
(60min opstartsmøde + 60min personlig træning)

Udfyld formularen

Indkøbskurv
Scroll to Top