Den ultimative guide til squat

Bliv bedre til at squatte - med Steffen Fisker

Den største danske guide til et bedre squat!

Og så er den endda GRATIS!

Vil du tage din squat til et helt andet niveau? I dette online-bundle får du alt den viden, du har brug for, for at blive en bedre squatter.

I denne komplette guide til back squat, bliver du undervist af Steffen Fisker. Steffen har squattet siden han som 15-årig satte benene i et fitnesscenter, har rejst i asien af flere omgang, hvor han har lært om de kinesiske vægtløfteres tilgang til squat, og har squattet 240 kg med flot teknik. 

Ligesom han har oplært hundredevis af klienter i at squatte bedre. Og den viden og erfaring deler vi nu med dig!

indhold

I guiden får du ALT det her:

Foredrag på 1 time og 20 min

STYRK dit squat: 1t 20min video-foredrag om hvordan du squatter sikkert, tungt og flot, og tilpasser løftet til din kropsbygning. Optaget til et ægte foredrag, så det føles som at være med selv. Inklusiv bonus-oplæg fra Nikolaj Bach om hvordan du bedst supplerer squat med andre benøvelser.

37 siders E-bog

Den praktiske guide til back squat (37 siders e-bog, pdf): Foretrækker du at få din viden på skrift? I denne e-bog forklarer Steffen helt praktisk og letforståeligt hvilke tekniske elementer, der er værd at tage højde for, hvis du vil have et godt squat.

Squat cheat sheet

Squat cheat sheet (pdf): Vi ved, at det kan være svært at huske næsten 1,5 times foredrag fra ende til anden, når man står nede i træningslokalet. Derfor har vi lavet et cheat sheet med de vigtigste fokuspunkter i squat, som du let kan hive frem på telefonen, når du står nede i dit gym og skal til at squatte.

Squat mania 2.0 program

Squat Mania 2.0 træningsprogram: Vores gennemtestede specialiseringsprogram til back squat, som har produceret virkelig gode resultater for rigtig mange mennesker. Hvis du i forvejen er vant til at squatte, så kan det her være en rigtig god løsning til at løfte styrken til næste niveau.

Tag et KÆMPE skridt mod at blive endnu bedre til squat

EN LILLE SMAGSPRØVE PÅ VIDEO-FOREDRAGET:

(Fordi vi bruger projektor til foredraget skifter lyset lidt undervejs i videoen. Derfor har vi lagt slides indover videoen, så du får både tekst og billeder i skarp opløsning.)

Indkøbskurv
Scroll to Top