EP #57: Vores bedste learnings 2019

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

I denne episode reflekterer værterne over hvad vi har lært i det forgangne år – og hvad vi tænker du kan lære af vores oplevelser.

Sidste år udgav vi episoden ”Vores bedste learnings i 2018”, hvor vi snakkede om hvad vi var blevet klogere eller mere opmærksomme på i dette år.

Nu er det som bekendt et nyt år, og så var det jo oplagt at lave en lignende episode for 2019 – ikke mindst fordi vi gerne vil opfordre folk til at reflektere mere over deres valg og oplevelser.

… Og som du kan høre i denne episode, så er det faktisk en opfordring der hænger ret tæt sammen med vores vigtigste lærdomme fra år 2019.

Husk at måle på de vigtigste parametre

 

Hvad er vigtigst for dig? At tabe 10 kg, eller at føle dig bedre tilpas i din krop?

De to målsætninger kan sagtens være beslægtede, eller endda være to sider af samme sag – men i første tilfælde (de 10 kg) er der tale om et snævert fokus på et tal, hvor der i det sidste er fokus på en reel værdi.

At gøre de ”bløde”, men vigtigere værdier mere målbare er en af de ting som Steffen er blevet mere opmærksom på i det forgangne år. I den sammenhæng omtaler vi også dette indlæg af Ida Thyrring, med et lignende fokus:
https://styrkmig.dk/goer-det-vigtige-maalbart-og-ikke-noedvendigvis-kun-det-maalbare-vigtigt/

Stil spørgsmål, inden du forsøger at svare

 

Vores bedste learning behøves ikke være helt nye åbenbaringer, men kan sagtens være noget man bare har fået mere fokus eller opmærksomhed på i løbet af året.

For Nikolaj har særligt ACT (Acceptance and Commitment Therapy), dog været en aha-oplevelse, i forhold til de tanker han havde omkring det mentale arbejde med klienter.
I den sammenhæng kommer vi blandt andet omkring vores hidtil mest populære episode med Tine Agerskov, der har undervist både Steffen og Nikolaj på ACT kursus.

Genhør den episode af podcasten her

I denne episode får du blandet andet svar på:

  • Hvorfor er det vigtigt at have værdier for øje, fremfor hårde data?
  • Hvordan måler man værdier, der ikke er eksakte tal?
  • Hvad handler god coaching i virkeligheden om?
  • Hvilken fejl kan man let komme til at begå som træner eller coach?
  • Hvorfor er refleksion så vigtig for fremtidig udvikling?
  • Hvilke ligheder er der mellem Steffens og Nikolajs learnings?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top