Nikolaj Bach

Jeg har en passion for at fjerne forhindringer og forvirring, og derigennem hjælpe folk med at at opnå deres mål, på en holdbar og sund måde.

Det gør jeg både som træner, foredragsholder, og underviser, og som sundhedsformidler og aktiv debattør indenfor ernæring- og sundhedsdebatten (har blandt andet været interviewet til BT, Nordjyske og DR2 Temalørdag).

Måske kender du mig fra de mange artikler jeg har skrevet for Bodylab.dk, eller fra mit opgør med restriktive slankekure, i ”Pizzakuren” – mit projekt, hvor jeg viste at sund kost først og fremmest handler om mængder.

Jeg arbejder ud fra grundprincipperne viden, faglighed og forståelse. Det er ikke nok at have en stor viden, hvis ikke du kan sætte dig i klientens sted, og møde dem hvor de er. Jeg arbejder altså evidensbaseret og individualiseret.

… Og så brænder jeg for at få mennesker til at føle sig stærkere, flottere og fandens godt tilpas – og udbrede den træningsglæde, jeg selv har fået gennem et årtis praktisk erfaring med styrketræning.

CV:

Lær Nikolaj bedre at kende og lyt til det dybdegående interview med ham her:Kontakt Nikolaj direkte på: Nikolaj@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top