EP #70: Roundtable – spørgsmål fra lytterne

Rundt om bordet: Michelle Lindop, Rasmus Skov, Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

I denne episode har dine værter fået digitalt besøg af Rasmus Skov og Michelle Lindop til et såkaldt “roundtable”.

Vi har fået masser af spørgsmål fra lytterne, og vi går i dybden med nogen af dem i denne episode – og hygger noget så eftertrykkeligt imens!

Hvem er panelet i denne roundtable?

Rasmus Skov er medejer i Klub Skov – Fisker Performance’s gym i København – og rendyrket bevægelsesnørd, med en bred sportslig baggrund i blandt andet calistenics. Han brænder for at lære folk at fokusere på alt det kroppen kan, og ikke kun hvordan den ser ud eller hvad den vejer.

Du kan lytte til vores tidligere podcast med Rasmus her:
https://www.fisker-performance.dk/podcast/saadan-laerer-du-at-lave-pull-ups-og-push-ups

Michelle Lindop er medejer i Klub Skov, uddannet kandidat i idræt og har blandt andet specialiseret sig i personlig træning for døve og hørehæmmede. På trods af at være dedikeret crossfitter arbejder hun ikke kun med træning, men er også coach på vores Empower forløb, hvor der er fokus på at bryde folks mentale barrierer, for at opnå deres mål i livet.

Du kan lytte til vores tidligere podcast med Michelle her:
https://www.fisker-performance.dk/podcast/bagsiden-af-fitness-kvinder-krudt-og-kropsidealer-med-michelle-lindop

Steffen Fisker er stifter af Fisker Performance (nu STYRK), der har hovedkvarter i Aarhus. Med tusindvis af klienttimer bag sig har han en enorm praktisk erfaring med alt fra atleter indenfor fitness og styrkesport, til helt almindelige mennesker, der vil forbedre deres træningsliv.

Nikolaj Bach er medejer i Fisker Performance, og er sammen med Steffen vært på Træningstimen. Han er uddannet bachelor i medicin med industriel specialisering, og formidler sundhed gennem foredrag og undervisning, og i 1-til-1 arbejdet med klienter, hvor der er fokus på træningsglæde og adfærdsændringer.

I denne episode får du blandt andet svar på disse spørgsmål:

  • Kan man bygge muskelmasse samtidig med man taber fedt?
  • Skal du træne HIIT for at få en bedre kondition?
  • Kan det passe at nogens lægge bare ikke vil vokse?
  • Hvorfor begyndte vi selv at træne?
  • Hvad har vi hver især haft gang i, i de sidste uger?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top