Rasmus Skov Madsen

For mig handler sundhed og træning om alsidighed. Store muskler er én ting, men du skal også være stærk og kunne bruge din krop til træning, i det daglige og bevæge dig uden begrænsninger. Jeg har en meget holistisk tilgang til træning. Der er ikke kun ét svar, men flere og hvilket der passer, er afhængigt af den enkelte. Den bedste træning eller det bedste træningsprogram er det, som man kan følge. Træning skal være sjovt samtidig med, at det hjælper dig mod målet. Vi er alle forskellige og det der motivere og fungerer for nogen er ikke det samme som for alle andre.

Fitness, kost og sundhed har været min helt store passion siden jeg var 14, og jeg har dyrket mange forskellige sportsgrene. Bl.a. fodbold, som mange andre drenge, i 12 år. Senere blev det til både boksning og BJJ på konkurrenceplan. Dog er min helt store forkærlighed hos styrketræning, både med vægte og calisthenic (kropsvægt træning). De seneste år har jeg konkurreret i fitness konkurrencer i klassen Athletic Fitness, hvor det i 2017 blev til en 2. Plads.

Uddannelser og certificeringer:

  • Personlig træner v/ FW PT Academy
  • Instruktør og underviser hos DGI Crossroads Project
  • PBA i International Handel og markedsføring
  • Serviceøkonom

Lær Rasmus bedre at kende og lyt til det dybdegående interview med ham her:

Kontakt Rasmus direkte på: Rasmus@styrkmig.dk

Scroll til toppen