#225: Træn til failure og få bedre resultater? Ny forskning gør os klogere på den bedste træning

Rundt om bordet: Steffen Fisker og Nikolaj Bach.

Måske det slet ikke er så dumt at træne musklerne til total udmattelse?

Mange har ellers troet, at træning til failure (hvor man kører en øvelse helt til udmattelse) var komplet unødvendigt, hvis ikke ligefrem dumt.

Men der er kommet ny spændende forskning fra nogle af træningsverdenens klogeste hjerner, der har fundet nogle overraskende resultater i forhold til at træne til failure. Ja, måske det faktisk kan være et fordelagtigt værktøj til at opnå de bedste resultater.

Denne forskning tager vi et kig på i denne podcast, hvor vi også ser på, hvordan du kan anvende denne viden i praksis. Lyt med og bliv klogere!

 

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

 

Træning til failure – shownotes

 

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top