#207: Top 10 øvelser til bryst – de bedste brystøvelser til styrketræning

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Der er en grund til, at mandag er international chest day. Alle vil have en stor og stærk brystkasse!

(I hvert fald mændene. Men som du vil vide, efter at have hørt denne podcast, så er brysttræning altså også vigtigt for kvinder.)

Og i denne podcast snakker vi om, hvordan du får de der Arnold-gains til brystet. Eller, vi skal i hvert fald snakke om vores top 10 brystøvelser.

Dem har vi nemlig bedømt ud fra, hvor effektivt de træner brystmuskulaturen, såvel som egen præference og praktiske forhold.

Der er altså masser af lære i denne episode! Både hvad angår øvelsesvalg for brystet, men også om de gængse myter om brysttræning, samt hvordan du i det hele taget optimerer træningen for pressemuskulaturen.

Ja, måske du vil blive overrasket over at lære, at vi faktisk har bænkpres nederst på listen! Hvorfor dog det?! Lyt med på podcasten og bliv klogere.

Vil du tage din træning og viden til næste niveau?
Så deltag på vores praktiske kursus om øvelsesvalg med Steffen og Nikolaj.
Læs mere her: https://styrkmig.dk/kurser/styrk-dit-oevelsesvalg-og-udfoersel-for-de-bedste-resultater/

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top