#203: Top 10 bedste core-øvelser. Sådan træner du din core.

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Steffen Fisker og Martin Pedersen.

“Abs are made in the kitchen – but a core is made in the gym”.

En six pack kan vises, en core kan bruges.

Og i denne episode skal det netop handle om coretræning. Hvor der er mange fordele ved at have en stærk “kropsstamme”, så er der nemlig også mange myter og misforståelser om at træne core.

Ligesom mange ikke griber coretræning særlig smart an. Planken er overvurderet. Yes, we said it.

Så hvad gør man så? Til at besvare det har vi fået besøg af Martin, der er fysioterapeut og træner i STYRK Randers, og lidt af en nørd indenfor core-træning.

I denne podcast får du hans betragtninger om en god tilgang til coretræning, og han deler også 10 af sine foretrukne core-øvelser (som vi selvfølgelig har klippet videodemonstrationer ind af).

Der er altså lagt i kakkelovnen til et virkelig lærerigt (og hyggeligt) afsnit af Træningstimen.

God fornøjelse.

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top