#198: 6 gode stykker udstyr til træningstasken

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

(Find vores ultimative guide til squat, som vi omtaler i episoden her: https://styrkmig.dk/kurser/den-ultimative-guide-til-squat/)

I episode #196 snakkede vi om “dårligt” Træningsudstyr, der ikke rigtig gør noget godt for din træning.

Men der findes også masser af godt udstyr til træningstasken, som virkelig kan gøre en stor forskel for din træning. Og meget af det er ganske nemt at bruge, og så billigt, at det næsten ikke kan betale sig at lade være.

I denne podcast snakker vi derfor om 6 gode stykker udstyr, som vi selv benytter os af. Og som sædvanlig har vi lagt godt med praktiske videoer indover podcasten, så du fx kan se, hvordan du tager dine straps på. God fornøjelse med at lytte, og god træning.

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top