#195: 5 øvelser du kan lave op ad væggen – inspiration til din træning

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Hvad hvis vi fortalte dig, at væggen er et af de mest undervurderede stykker træningsudstyr?

Den er god nok. Væggen kan faktisk bruges til at gøre flere øvelser både bedre og simplere – næsten alle træningscentre har jo et ledig stykke væg, selvom bænkene eller maskinerne måske er optagede.

I denne episode giver vi dig derfor ny inspiration til din træning. Og vi tør godt love dig, at “Luno Hams” kommer til at myrde dine baglår og balder, og at “Laid Bach Curls” kommer til at rive noget så eftertrykkeligt i dine biceps. Og hvis dine bryster kommer i vejen i rygtræningen, eller hvis du vil have stærke fyldige skuldre, så er der også råd at hente.

… Og som en lille ekstra service har vi selvfølgelig lagt videoer ind i episoden, så du eventuelt kan hive telefonen frem og se øvelserne udført når vi snakker om dem. God fornøjelse med at lytte – og god træning!

Vil du vide mere om kurset om øvelsesvalg, som vi aftaler i episoden? Læs mere her:
https://styrkmig.dk/kurser/styrk-dit-oevelsesvalg-og-udfoersel-for-de-bedste-resultater/

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top