#164: Verdens 10. stærkeste kvinde! En snak om at være stærk, tilvalg og fravalg, og fordommene om kvinder, der træner. Med Mathilde Østergaard.

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Steffen Fisker og Mathilde Østergaard.

Vores træner Mathilde er den stærkeste kvinde i Danmark og er netop blevet nummer 10 til VM i styrkeløft i Sydafrika.

Kort sagt, hun er stærk som bare fanden.

Betyder det, at hun aldrig sammenligner sig med andre, eller aldrig tvivler på sine egne evner i træningslokalet? Nej, det gør det ikke. De fleste atleter er nemlig almindelige mennesker af kød og blod.

Mathilde har så bare en stærk passion for at løfte tunge ting. I denne podcast snakker vi om, hvad det giver hende at være stærk, men også hvilke fravalg det kræver at være så seriøs med sin træning – og hvordan hun håndterer dette.

Hvordan kommer du i gang, hvis du som kvinde gerne vil kaste dig ud i at blive stærk? Hvilke fordomme risikerer du at møde, og hvordan takler du dem?

Alt det, og meget mere snakker vi med Mathilde om i denne episode, hvor vi selvfølgelig også skal høre om verdensmesterskabet i styrkeløft, og hvordan sådan et foregår.

——

Kunne du tænke dig en uforpligtende snak med Mathilde omkring et forløb? Så skriv til hende på mathilde@styrkmig.dk, og lyt evt. også til episode 126, hvor vi havde besøg af Mathilde til en snak om hendes kandidatspeciale omkring et motiverende træningsfællesskab for overvægtige kvinder.

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top