#228: Esben Smed – Hollywood-muskler, “Ser Du Månen, Daniel” og forløbet med STYRK

Rundt om bordet: Steffen Fisker og Nikolaj Bach.

Esben Smed er skuespiller, aktuel med serien “Agent” og spillede Daniel Rye i filmen “Ser Du Månen, Daniel”.

Daniel Rye blev holdt fanget af ISIS i over et år. For at kunne fortælle Daniels historie troværdigt skulle Esben derfor tabe sig nok til at ligne et “fangehulsoffer”.

Derefter skulle han tage nok muskelmasse på til at ligne en dygtig gymnast, og så igen tabe sig for at kunne skyde de sidste fangehulsscener.

En proces, hvor STYRK og Steffen var med hele vejen. I dag træner Esben stadig i STYRK Aarhus, og sender gerne Steffen et billede sammen med pap-figur-Steffen, når han kigger forbi.

I denne podcast tager Steffen Fisker og Nikolaj Bach en snak med Esben Smed om forløbet under “Ser Du Månen, Daniel”, om kropskulturen i filmverdenen og om at “komme i form” til forskellige roller.

Selvfølgelig krydret med lidt røverhistorier og anekdoter om “Hollywood-muskler”. God fornøjelse med at lytte med!

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top