EP #97: Q&A del 2 – kommer dine resultater for langsomt?

Rundt om bordet: Nikolaj BachMichelle Lindop og Steffen Fisker.

I del to af vores spørgerunde kaster Steffen, Michelle og Nikolaj sig over endnu flere spændende spørgsmål fra lytterne, om træning, kost og sundhed.

Som altid når vi optager spørgerunde har vi fået masser af spørgsmål, og det er fornøjelse at svare på dem.
I lyttere er virkelig gode til at stille spørgsmål, der tager højde for konteksten – noget vi altid prøver at lægge vægt på i vores episoder, så hvis det har smittet lidt af, er vi rigtig godt tilfreds. Det betyder nemlig at vi ikke behøver besvare hvert spørgsmål med, ”det kommer an på…”.

I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Træning med TRX/slynge? Er det en god investering?
  • Hvad gør 5/3/1 til et fornuftigt træningsprogram?
  • Hvad er problemerne med antiinflammatorisk kost? (Der er mange!)
  • Hvad sker der, hvis man sover for lidt undet et vægttab?
  • Synes du dine resultater kommer for langsomt? Hvad kan være årsagen?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top