EP #96: Q&A del 1 – Pre-workout, testosteron-boosters, antiinflammatorisk kost og hjemme(over)træning

Rundt om bordet: Nikolaj BachMichelle Lindop og Steffen Fisker.

Vi er blevet bombarderet med gode spørgsmål fra jer lyttere. Derfor har vi optaget ikke én, men TO Q&A-episoder – og dette er den første.

Vil du gerne have dit spørgsmål med, næste gang vi optager en Q&A-episode? Så skynd dig at blive medlem af gruppen ”Træningstimen” på Facebook, hvor der desuden bliver delt masser af god viden om træning og kost.

I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Er landmine press og T-bar rows gode øvelser?
  • Hvordan bør man bruge pre-workout?
  • Hvor meget hjemmetræning er for meget?
  • Hvad er problemerne med antiinflammatorisk kost? (Der er mange!)
  • T-boosters! Kan man øge sit testosteron naturligt? (Ja – men næppe på den måde du tror)

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top