EP #94: Året der gik 2020

Rundt om bordet: Nikolaj BachMichelle Lindop og Steffen Fisker.

Godt nytår!

Nu hvor året rinder ud gør vi status på året der gik. Det har været et vildt og skørt år, men Træningstimen har kørt ufortrødent. Vi har fået en ny medvært, haft et hav af spændende gæster og snakket om en masse interessante emner inden for kost og træning.

Men hvilke episoder har været mest populære? Hvilke episoder er værternes egne favoritter? Og hvad kan du forvente fra Træningstimen i 2021?

Alt det, og meget mere, kommer vi ind i på i denne nytårsepisode. Skål for et 2021 fyldt med gains, og fri for pandemier!

(Da vi på grund af lockdown sidder på hver sin onlineforbindelse beklager vi på forhånd for lidt små udfald i lyden)

I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Hvad er planen for Træningstimen næste år?
  • Hvorfor bør du allerede glæde dig til næste episode?
  • Hvad er top 5 over mest populære episoder?
  • Hvilke episoder er værternes egen favoritter?
  • Hvor mange gange har I lyttet til Træningstimen?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top