EP #93: Juleepisoden 2020

Rundt om bordet: Nikolaj BachMichelle Lindop og Steffen Fisker.

Glædelig jul, feliz navidad og happy Hanukkah!

Så blev det jul – også hos Træningstimen. Derfor er du i denne episode inviteret til julehygge med Steffen, Michelle og Nikolaj. Det bliver ikke til så meget snak om træning og ernæring (men lidt – vi kan jo ikke lade være), men til gengæld hygger vi med julegodter, snakker om vores juletraditioner, og deler lidt julehistorier fra lytterne.
Lyt med i denne episode, hvor vi ønsker dig en rigtig glædelig jul!

(PS. Da vi sad hver for sig på en onlineforbindelse – fordi corona – er der enkelte steder hvor vi snakker lidt ind over hinanden på grund af online forsinkelse. Det er altså ikke fordi vi prøver at være mere uhøflige end vi plejer…)

I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Hvordan fejrer vi hver især jul?
  • Hvad er lytternes egne juletraditioner om træning og mad?
  • Hvem spiser jordbærsovs på risalamanden?
  • Hvem har 3 chokoladekalendere?
  • Hvad er opskriften på Onkel Nikolajs julesandwich?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top