EP #91: Når livet dukker op: ledighed, lockdown og (trænings)livet med børn – Anders Frodo

Rundt om bordet: Anders FrodoNikolaj Bach og Steffen Fisker.

Da vi optog denne podcast, var vi ikke klar over at den skulle vise sig at være ret så aktuel, nu vi igen står midt i en lockdown.

I denne podcast snakker vi nemlig med Anders Frodo, der har dyrket vægtløftning på højt niveau gennem hele sit voksenliv, og nu har aspirationer om både EM og VM.

Men gennem et helt træningsliv fra studerende til familiefar, dukker der mange uforudsete bump op på vejen. Hvordan håndterer man det, når man skal have et almindeligt liv til at gå op, men samtidig gerne vil være seriøs omkring sin træning?

Det er uundgåeligt at livet vil dukke op, så hvordan tilpasser man sig til det?

Det tager vi en snak med Anders om, og med udgangspunkt i sin egen historie fortæller han hvilke konkrete redskaber, som han har benyttet sig af.

Nåh ja, og så spørger vi selvfølgelig Anders Frodo, om han er opkaldt efter hobbitten i Ringenes Herre. Lyt med!

I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Hvordan kan man få seriøs træning til at passe med et voksenliv som familiefar?
  • Hvorfor er det en god vane altid at prioritere 2-3 ugentlige træninger?
  • Hvordan ser vi ofte at både almindelige mennesker og atleter falder i alt-eller-intet-tænkning, i forhold til deres træning?
  • Hvilke redskaber har Anders selv brugt, i forhold til at effektivisere sit træningsliv?
  • Hvis alt handler om prioritering, betyder det så at man kan gøre alt det man vil, hvis man bare vil det nok?
  • Er Anders Frodo opkaldt efter hobitten fra Ringenes Herre?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top