EP #87: Kan du opnå vægttab ved at slå op med slankekure? (klienthistorie – Maja Bryde)

Rundt om bordet: Maja Bryde, Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Maja er 23 år, og har i det meste af sit liv været på kur on/off. Det er hun heldigvis ikke længere.

I denne episode har vi besøg af vores seje klient Maja Bryde, der træner på vores gruppetræningskoncept, Træningsklubben.

Maja har en personlig historie med slankure, som mange nok kan spejle sig i – og finde håb eller inspiration i at høre.

For Maja har i en stor del af sit liv været på kur. Det startede med en sundhedsplejerske, der sagde hun vejede for meget, og derefter satte tankerne om vægt sig fast.

I denne episode kan du høre Majas historie, om hvordan slankekurene gang på gang viste sig at være uholdbare quick fixes, der altid endte med at give bagslag – fysisk og psykisk. Men også hvordan det, der paradoksalt nok gav et blivende vægttab, netop var at slå op med slankekure. Et vægttab, der forøvrigt var sekundært, i forhold den værdi hun opnåede ved at flytte sit kropslige fokus.

Hvad gjorde Maja i stedet, og hvorfor er den næste kur i ugebladet heller ikke den rette vej til et vægttab? Lyt med, og få svarene i denne episode.

I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Hvorfor giver slankekure ikke varige resultater?
  • Hvis slankekure gang på gang fejler, hvorfor tyr vi så gang på gang til den samme løsning?
  • Hvordan gik Maja fra et liv med slankekure, til at vælge en anden vej?
  • Hvorfor er det ikke det flotte vægttab, som Maja er mest stolt af?
  • Hvis vægttab handler om kalorier, hvorfor er der så en helt grundlæggende forskel på vægttab gennem at gå på kur, kontra vægttab ved at tage udgangspunkt i ens egne spisevaner og indre signaler?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top