EP #81: De 5 mest udbredte kostmyter for kvinder – med Mette Kragelund

Rundt om bordet: Mette KragelundNikolaj Bach og Steffen Fisker.

Kostvås i ugeblade. Slankure markedsført direkte til kvinderne. Influencere på Instagram.

Det er ikke nemt at navigere i junglen af gode råd om kost, særligt hvis man er kvinde. Og der er masser af slankekure, modediæter og misinformation, der er markedsført direkte til kvinderne.

I denne episode har vi derfor fået besøg af vores træner (og bachelor i Ernæring og Sundhed) Mette Kragelund til en snak om kostmyter for kvinder. Vi snakker om de mest udbredte kostmyter hun møder hos sine klienter, og konsekvenserne af dem.

Og ikke mindst, hvor du i stedet skal lægge fokus, hvis du vil træffe sunde valg i kosten – og i tilværelsen. For som Mette siger, er der rigtig mange andre ting udover maden, der betyder noget for din sundhed og trivsel. Og nogle gange skal man starte der.

I denne episode får du blandt andet svar på disse spørgsmål (og meget mere):

  1. Feder kulhydrater?
  2. Er mælk farligt?
  3. Er light produkter usunde eller gavnlige?
  4. Kan man spise sukker og være sund?
  5. Skal man passe på med at spise frugt, hvis man gerne vil tabe sig? Er frugtsukker usundt?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top