EP #80: Q&A – Virker kollagen? Hvordan taber man fedt og bygger muskler på samme tid? Og hvordan laver man nem og praktisk mealprep?

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Det er blevet tid til lytterne igen tager ordet og stiller spørgsmålene – og vi leverer svarene!

I denne episode har vi fået masser af gode spørgsmål fra lytterne. Vi svarer blandt andet på spørgsmål om det omdiskuterede kosttilskud kollagen, og ser nærmere på om det er en god idé at drikke energidrik.

Steffen og Nikolaj snakker også om muskelopbygning under fedttab, proteinkvalitet og hvordan de selv klarer “mealprep” i en travl hverdag. Få svar på dette og meget mere i denne episode.

Shownotes:

Et systematisk review om kollagens effekt på huden

Et systematisk review om mekanismerne bag kollagens effekt

I denne episode får du blandt andet svar på disse spørgsmål (og meget mere):

  1. Virker kollagen? Og i så fald, til hvad?
  2. Hvordan bygger man muskler, samtidig med man taber fedt?
  3. Hvad skal man være opmærksom på, når man drikker energidrik?
  4. Hvad er de bedste proteinkilder?
  5. Hvordan klarer vi selv ”mealprep” i en travl hverdag?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Scroll to Top