EP #79: Frygtelige fitness-citater

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

“Pain is weakness leaving the body!”

– Helt fysiologisk set, så er det altså noget vrøvl.

Der findes masser af “motivations”-citater og udtryk som bruges i træningsverdenen.

Fælles for mange af dem er dog desværre at de enten er fulde af vrøvl, eller forherliger et forstyrret forhold til træning eller mad.

I denne episode ser Steffen og Nikolaj nærmere på 9 af sådanne populære citater, og hvorfor de i virkeligheden indeholder mere møg end motivation. Hvem ved – måske du opdager selv at være blevet negativt påvirket af nogle af dem?

I denne episode ser vi nærmere disse 9 fitnesscitater (og et enkelt bonus-citat), og snakker om hvordan budskaberne deri kan gøre mere skade end gavn:

  1. No pain, no gain
  2. Nothing taste as good as skinny feels
  3. I don’t eat for taste, i eat for function
  4. Go hard or go home
  5. Get fit or die trying
  6. You can have results or excuses. Not both
  7. Pain is weakness leaving the body
  8. Sweat is fat crying
  9. En dag uden træning, er en dag uden mening

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top