EP #73: 7 beskidte kneb som ugebladskurene bruger til at snyde dig

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Juicekuren, suppekuren, iskuren, og så videre og så videre.

Hver uge er ugebladene klar med en ny helt fantastisk slankekur. Så er du klar til at erstatte den forrige, der alligevel ikke virkede.

Hvordan er det ugebladene gang på gang formår at få folk til at hoppe på tvivlsomme sultekure, der lover guld og grønne skove?

Det snakker Steffen Fisker og Nikolaj Bach om i denne episode, hvor vi ser nærmere på ugebladenes beskidte kneb til at stjæle din opmærksomhed, og flytte fokus fra det, der i virkeligheden er vigtigt for vægttab.

Shownotes

Podcasten om ”pizza-kuren”

Podcasten om bullshit-buzzwords

3 måder du kan forholde dig kritisk til sundhedspåstande:

I denne episode får du blandt andet svar på disse spørgsmål:

  1. De præsenterer korte, restriktive kure som langvarige løsninger
  2. De har hele tiden en ny kur klar
  3. De promoverer vægttab som fedttab
  4. De udnytter dine forbudstanker og cravings til at sælge flere blade
  5. De bruger misvisende før- og efterbilleder
  6. De snakker sjældent om kalorier, men slankende superfoods, og fedende usunde madvarer
  7. De bruger meget ofte buzzwords (og artiklerne skrives ikke af folk med ernæringsfaglig viden, der kan forholde sig kritisk til hvad der er oppe i tiden)

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top