EP #71: 3 måder du spænder ben for dig selv, ved at fokusere på detaljer

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Vi mennesker elsker at gå op i detaljer. Specielt når det kommer til træning og sundhed.
Her går vi ofte så meget op i bagateller at det spænder ben for vores fremgang, eller forhindrer os i at gøre det der er vigtigt for os.

Ja, måske kan detaljefokusset og jagten på quick fixes ikke blot stjæle din energi, men også få dig til at sabotere dine egne mål gennem dine handlinger.

Hvordan i alverden skulle det kunne lade sig gøre? Lyt med på denne episode, og bliv klogere på hvordan du undgår at spænde ben for dig selv.

I denne episode får du blandt andet svar på disse spørgsmål:

  • Hvad er det rent faktisk der virker?
  • Hvordan undgår du at flytte fokus fra det, der virker?
  • Hvordan undgår du at misse det, der er vigtigt for dig?
  • Hvordan undgår du at falde i self licensing fælden?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top