EP #69: Broscience, part 4 – endnu flere myter om træning, kost og sundhed

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Vi skal have noget at grine af i denne sære tid. Derfor er det tid til at bringe en gammel klassiker tilbage – nemlig broscience serien!

Vi deler masser af myter og røverhistorier, som lytterne er blevet fortalt gennem deres træningsliv, og får også svaret på et par spørgsmål.

Du får blandt andet svar på om det feder at spise inden sengetid, om løb æder din muskelmasse og om sødemidler giver mug i… Ja, det sidste må du altså høre i episoden!

I denne episode får du blandt andet svar på disse spørgsmål:

  • Er ”Min sindssygt sunde familie” et godt program til at lære dig om sundhed?
  • Hvis man er pæreformet, må man så ikke spise frugt?
  • Hvilket antal gentagelser skulle eftersigende give ”player-muskler”?
  • Ødelægger cardio dine muskler?
  • Skal der ananas på pizza?
  • Er light sodavand fyldt med kulhydrater? Og giver aspartam mug i r*ven?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top