EP #32: Q&A om træning og kost – gennem Aalborgs gader

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Så er der dømt hygge og guldkorn!
Da vi var i Aalborg for at optage podcasts, besluttede vi os for at afholde en spontan Q&A med spørgsmål fra jer lyttere. Det kom der denne hyggelige (og lærerige) episode ud af.

Da vi optog podcasten var vi på vej over at spise sushi (i forbindelse med episoden om bulking), hvorfor lyden under gåturen ikke er helt så skarp som normalt. Men hvis du kan bære over med det, så er der lagt op til en sjov episode, med masser af guldkorn om kost og træning!

Træningstimen er for dig

 

Vi elsker at hjælpe jer lyttere – det er trods alt til jer vi optager podcasten. Derfor tager vi hellere end gerne imod spørgsmål, som vi kan besvare i en Q&A som denne – eller forespørgsler til fremtidige episoder. Dem kan du altid skrive til os via gruppen på Facebook (som du finder link til nedenfor) eller deltage i vores Q&As på Instagram.

I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Hvordan taber man sig hurtigt?
  • Hvordan øger man sit testosteron naturligt?
  • Hvad er vores mening om intermittent fasting?
  • Kan en hardgainer have gavn af at tælle kalorier?
  • Er det en god idé at spise protein inden sengetid?
  • Hvorfor er folk i Ållern sådan nogle hakkejern?
  • Er det rigtigt at masser af dakke-dak-musik er hemmeligheden bag Steffens store lægge?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top