EP #3: Springerknæ og genoptræning – Sådan kommer du af med det

Rundt om bordet: Kasper OdsbjergNikolaj Bach og Steffen Fisker.

I denne episode er Steffen og Nikolaj i Aalborg. De skal nemlig besøge Kasper Odsbjerg til en snak om knæsmerter – nærmere betegnet springerknæ.

Kasper er personlig træner og medejer hos Unlimited Performance, og en af Steffen og Nikolajs gode venner. Men han er også fysioterapeut, og har skrevet bachelor om springerknæ.

Og så har han selv haft springerknæ og er opereret i begge knæ – noget han i dag bestemt ikke anbefaler, som behandling af springerknæ. I denne episode skal vi høre hans historie med knæsmerter, og hvordan du kommer springerknæ til livs.

Springerknæ – Sådan kommer du af med det

 

Springerknæ er et problem, som mange trænende oplever på et tidspunkt. Og for rigtig mange atleter, betyder springerknæ at de må indstille karrieren.
I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Hvordan opstår springerknæ?
  • Hvad sker der når du får en overbelastningsskade?
  • Hvordan påvirker træning kroppens sener?
  • Hvorfor er operation IKKE en god løsning, hvis du har springerknæ?
  • Hvordan forebygger du springerknæ i din egen træning?
  • Hvad siger de førende eksperter, om behandling af springerknæ?
  • Hvordan genoptræner du springerknæ, i 4 trin?
  • Hvorfor skal du finde en ny behandler, hvis din læge eller fys anbefaler hvile, som behandling af springerknæ?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top