EP #146: Flere myter om squat – og 1 million afspilninger!

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Kære lyttere, tusind tak! Træningstimen har nu rundet 1 million afspilninger. En helt vanvittig milepæl, der giver os endnu mere blod på tanden for at formidle om træning, spisevaner og mentale redskaber du kan bruge i dit sundhedsliv.

I denne anledning går Steffen og Nikolaj helt tilbage til rødderne i denne episode. Vores allerførste episode handlede nemlig om “myter om squats”, og derfor snakker vi i det nye afsnut om endnu flere myter om de populære benbøjninger.

Hvorfor skyldes dit “buttwink” helt sikkert ikke stramme baglår eller hoftebøjere? Er squats den bedste benøvelse? Og skal man squatte med smal stand og tæerne lige frem for at træne lårene bedst? Lyt med på denne episode og bliv endnu klogere på squats, end du blev i afsnit 1!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top