EP #145: “Jeg har rygrad som en regnorm” – når januarmotivationen slipper op, hvad gør du så? Med Tine Agerskov

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Vi nærmer os slutningen af januar, og måske er det som om at motivationen for dine målsætninger (nytårsforsæt?) er dalet? Så er det fordi, at du er helt normal, og så er denne episode for dig.

Vi har nemlig fået gæsten fra en af vores mest populære episoder (#27: Når “tag dig sammen” ikke virker, hvad virker så?), Tine Agerskov, tilbage i studiet. Tine er kandidat i pædagogisk antropologi, ACT coach, og underviser på vores kursus om ACT. Og i denne episode forklarer hun, hvilke spørgsmål og værktøjer du kan tage i brug, for at gøre hvad der er vigtigt for dig, selvom motivationen er sluppet op.

Hvis du kunne lide den første episode med Tine, så er denne her helt sikkert også noget for dig!

Synes du ACT (Acceptance and Commitment Therapy) er spændende? Så kan du også lære mere om ACT i episode #27, #120, og #126, og på vores kursus om ACT. Læs mere om kurset og tilmeld dig næste hold i Aarhus eller København på www.styrkmig.dk/kurser.

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top