EP #144: Fordomme om personlige trænere

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

10 fordomme om personlige trænere.

Passer det at personlige trænere er ekstroverte, altid er i fantastisk form, altid er motiverede fordi træning er deres arbejde, og kun spiser magert kød, ris og grøntsager?

Vi har spurgt vores lyttere og klienter om hvilke fordomme om personlige trænere, som de gerne vil have be- eller afkræftet. Disse fordomme snakker vi om i denne podcast, og vi kan heldigvis afkræfte de fleste (men ikke alle…). I hvert fald den om at vi kun spiser “clean”, for vi har faktisk kombineret denne episode med pizzaspisning, og kommer derfor også lidt omkring vores kærlighed til pizzabagning (og spisning).

Og med “vi” mener vi Steffen, Nikolaj og Camilla Andersen, der igen er kommet på besøg i podcasten. Vi håber, at I vil lytte med på vores hyggelige snak og få aflivet nogle fordomme om personlige trænere. 

God fornøjelse!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top