EP #143: 7 elendige øvelser

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker

Al bevægelse er selvfølgelig bedre end ingen bevægelse. Når det så er sagt, så er der altså også øvelser, der er mere eller mindre elendige. Og som man alligevel ret ofte ser udført i træningscentrene.

Og med elendige mener vi selvfølgelig i den kontekst, de oftest udføres, og i lyset af at der findes meget bedre alternativer. Eksempelvis er det ikke særlig smart at begynde at lave kipping pull ups i sin træning (eller endnu værre, jumping pull ups), før man kan lave rigtige pull ups.

I denne podcast snakker vi om 7 elendige øvelser, og forklarer hvorfor (og hvornår) det ofte er smartere at vælge andre bevægelser.

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top