EP #141: Nytårsepisoden – vores learnings fra året, nytårshygge, og et farvel til en medvært

Rundt om bordet: Michelle LindopNikolaj Bach og Steffen Fisker

I denne episode inviterer vi dig med til lidt bobler, hygge, og først og fremmest hvilke refleksioner fra det forgangne år, som vi gerne vil dele med dig.

Vi har nemlig alle 3 nogle take-aways, som vi vil dele. Steffens handler om pizza, Michelles handler om træningsfællesskaber og Nikolajs handler om “gør-det-simpelt”-fælden.

Og ligesom vi siger farvel til det forgangne og år, og tak fordi du har fulgt med, siger vi også farvel og et stort tak til en dygtig medvært. Michelle træder nemlig ind i forskningsverdenen, og det betyder at tiden til podcasts bliver for knap. Træningstimen fortsætter naturligvis ufortrødent, men nu blot med Steffen og Nikolaj ved roret. 

Hør mere i denne episode, og først og fremmest…

Godt nytår til verdens bedste lyttere!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top