EP #139: Hverdagsoverspisning – sådan bryder du med at overspise, og får bevidstheden tilbage i din spisning.

Rundt om bordet: Camilla Andersen, Nikolaj Bach og Steffen Fisker

Det er mere normalt at være udfordret på sin spisning end ikke at være det.

I hvert fald hvis vi ser på de nyeste undersøgelser af danskernes sundhedsprofil. Alligevel tror de fleste, at løsningen bare handler om kostplaner og slankekure – og først og fremmest viljestyrke.

Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at den overspisning mange oplever i hverdagen slet ikke handler om viljestyrke? At vores spisevaner har deres årsager, og at man bliver nødt til at arbejde med årsagerne for at ændre spisevanerne?

Det ved Camilla rigtig meget om. Hun er uddannet overspisningcoach og coachtræner på vanecoach-uddannelsens overspisningsmodul, og til dagligt hjælper hun mennesker til at få bevidstheden tilbage i deres spisning.

For hvor tvangsoverspisning (BED) er en afgrænset diagnose, så er der mange flere, der kæmper med det, vi har valgt at kalde “hverdagsoverspisning”. Måske flere, end der ikke gør.

Oplever du ofte at miste bevidstheden og opmærksomheden omkring din spisning, og spiser du ofte mere, end du egentlig ønsker? Så deler vi i denne podcast en masse konkrete redskaber, som du kan bruge til at bryde med overspisningen.

Ønsker du hjælp til at styrke dine spisevaner? Så kan du kontakte Camilla på camilla@styrkmig.dk

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top