EP #133: Overload del 2 – øvelsesvalg, styrkekurver, teknik og tempo for ny fremgang i din træning

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker

Man kan ikke bare blive ved med at øge antal sæt, eller vægten på stangen.

På et tidspunkt er man nødt til at se på andre parametre for at skabe fortsat fremgang i sin styrketræning.

Her er øvelsesvalget et overset aspekt. Et squat er ikke bare et squat, og en biceps curl er ikke bare en biceps curl. Forskellige øvelser har forskellige fordele, og hvordan du udfører og kombinerer dem, kan have en stor betydning i dit træningsprogram.

Det går Steffen Fisker og Nikolaj Bach i dybden med i denne episode, hvor de snakker om, hvordan man kan forbedre sin træning gennem det rette øvelsesvalg og udførsel. Blandt andet i forhold til tempo, styrkekurver, teknik og øvelseskombinationer.

Lyt med på en semi-nørdet snak, der helt sikkert vil gøre dig klogere på din træning i praksis.

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top