EP #129: Fisker Performance skifter navn til STYRK! Hvorfor?

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Michelle Lindop og Steffen Fisker

Fisker Performance skifter navn til STYRK. I denne episode fortæller vi historien om hvorfor.

(OBS: Hvis du havde glædet dig til dit ugentlige trænings-fix, så skal du ikke gå forgæves. På søndag udgiver vi nemlig en ekstra episode om okklusionstræning!)

Siden Steffen stiftede Fisker Performance for 9 år siden, er der sket meget. 2 nye medejere, 2 træningscentre (og flere på vej) og 30 trænere i skrivende stund. Blandt andet derfor er det nu på tide med et navn, der ikke handler så meget om Steffen.

Men hvorfor STYRK? I denne episode tager vi dig med ind i valgene bag vores navneskifte, og hvordan STYRK beskriver vores filosofi om at styrke mennesker i hele deres træningsrejse, kropsligt OG mentalt. Et løft ad gangen.

Vi håber du vil lytte med og høre mere om vores nye navn – og at I, kære lyttere, tager godt imod det!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top