EP #124: Ida Thyrring – gør det, der er vigtigt, med de 6 kerneprocesser i ACT

I denne episode: Ida ThyrringNikolaj Bach og Steffen Fisker

I denne episode har vi igen besøg af Ida Thyrring, der er sociolog, coach og underviser på vores kursus om ACT.

Vi har optaget flere episoder om ACT (Acceptance and Commitment Therapy), der er en tilgang flere af vores coaches arbejder inspireret af, med fokus på hvordan du kan bruge ACT i dit eget sundhedsliv, eller hvis du har klienter.

Vi har dog endnu ikke gået i dybden med de 6 grundlæggende handlinger i ACT – de 6 kerneprocesser. De 6 kerneprocesser udgør tilsammen vores handlemuligheder for at opnå psykologisk fleksibilitet – der står i modsætning til at være fastlåst og begrænset af egne overbevisninger.

Føler du dig ofte kostet rundt af dine egne tanker? Kæmper du med overbevisninger om hvem du er, og hvad du kan? Eller vil du bare gerne blive klogere på ACT, og hvordan du kan bruge tilgangen til at arbejde med dit mindset og vaner?

Så er denne episode for dig. Og vi har som altid fyldt den med praktiske eksempler, for at gøre indholdet anvendeligt og jordnært. God fornøjelse!

(Er du interesseret i at deltage på næste kursus om ACT i Aarhus, kan du læse mere om kurset og tilmelde dig her)

I denne episode snakker vi om de 6 kerneprocesser i ACT (og hvordan du kan bruge dem i dit eget liv, og din egen forandringsproces):

  • Defusion
  • Accept
  • Kontakt med nuet
  • Værdier
  • Engageret handling
  • Selvet som kontekst

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top