EP #120: ACT – Acceptance and Commitment Therapy, med Camilla Andersen

Rundt om bordet: Camilla Andersen, Nikolaj Bach og Steffen Fisker

Hvordan skaber man de ændringer, man ønsker, når de svære omstændigheder ikke ændrer sig?

Det spørgsmål satte Camilla Andersen sig for at undersøge i sit kandidatspeciale. Camilla er VaneCoach og OverspisningCoach, og vores nye træner i Aalborg. Men hun har også skrevet speciale (i kommunikation) om ACT.

ACT (Acceptance and Commitment Therapy) er en tilgang, som mange af vores trænere og coaches arbejder inspireret ud fra. En tilgang til at være i livet på en meningsfuld måde, med alle de udfordringer og ubehag det indebærer.

Og den tilgang kan man lære en masse af. Både i sit perspektiv på træning og sundhed, men også i langt bredere forstand.

Hvordan lærer du dine værdier at kende, og hvordan lærer du at navigere ud fra dem? Hvordan lærer du at gøre det, der er vigtigt, mens omstændighederne er svære?

Det snakker vi meget mere om i denne episode.

I denne episode får du svar på følgende spørgsmål?

  • Hvad er ACT?
  • Hvad er psykologisk fleksibilitet, og hvordan kan det gavne dig?
  • Hvordan lærer man sine værdier at kende, og hvordan navigerer man efter dem?
  • Hvordan kan du gøre det, der er vigtigt for dig, når det samtidig er svært?

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top