EP #109: 5 måder at opnå fremskridt i din styrketræning – uden at øge kilo på stangen

Rundt om bordet: Nikolaj BachMichelle Lindop og Steffen Fisker

Hvornår har du sidst fejret det som en ny PR, at du kunne tage 5 gentagelser med din tidligere 1RM vægt?

I styrketræningsmiljøet glemmer vi hurtigt, at der er mange måder, vi kan opnå fremskridt i vores træning på, som IKKE er at øge antallet af kilo på vægtstangen. Derfor har vi lavet denne episode, hvor Steffen og Michelle gennemgår 5 måder, hvorpå du kan opnå fremskridt i din styrketræning.

Det er særligt relevant for din hjemmetræning, hvor du måske ikke har en masse kilo til rådighed. Men det kan også være brugbart i andre sammenhænge.

For eksempel når du (forhåbentligt) snart kan vende tilbage til vægttræning i dit træningscenter, og måske gør klogt i ikke at øge vægten på stangen alt for hurtigt.

Lyt med og find ud af, hvad og hvordan du gør, samt hvornår i din træningskarriere det giver mening at gøre noget andet end at øge kiloene. God fornøjelse!

I denne episode får du blandt andet disse 5 take aways:

  • Michelle citere to ukendte bro’s – og hvorfor du ikke nødvendigvis altid skal følge de citater
  • I hvilke situationer det giver mening at gøre noget andet end at øge kilo på stangen
  • 5 konkrete metoder og hvad de går ud på
  • Hvornår de 5 måder giver mening for dig at bruge
  • Vigtigheden af at lytte til denne episode INDEN du vender retur til vægtene i fitnesscenteret, når de åbner igen

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top