EP #106: 9 Gode quick fixes som vi selv benytter

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker

Quick fixes er altid noget skidt, ikke?

Forkert! Hvor du ofte bør undgå hurtige løsninger, hvis de lyder for gode til at være sande, så er der altså også visse “quick fixes”, der giver ganske god mening at benytte sig af.

At noget virker med det samme, er trods alt ikke en ulempe.

”Problemet” med et quick fix er at det sjældent virker på den lange bane, eller ikke adresserer den underliggende problematik.

Men er det altid et problem? Hvad hvis det ikke er realistisk eller meningsfuldt at arbejde med den underliggende problematik?

Det lyder måske kontroversielt. Men det tror vi alligevel ikke du synes, når du først har hørt vores 9 eksempler på quick fixes, som vi selv benytter os af.

Lyt med, og bliv klogere på hvordan du med det samme kan lave en forbedring for dig selv.

I denne episode snakker vi om følgende 9 quickfixes, og hvorfor de alligevel giver mening for os – og måske også dig?

  1. Mørklægningsgardiner
  2. Skærmbriller
  3. Måltidskasser
  4. Squat-sko for ekstra ankelmobilitet
  5. Light sodavand
  6. Udskiftning af øvelse – fordi den forvolder smerte
  7. Fastfood
  8. Koffein
  9. Onani

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top