EP #101: Hvordan forener man et kæmpe vægttab med en kæmpe passion for mad- En snak med Jon Daniel Edlund

Rundt om bordet: Jon Daniel EdlundNikolaj Bach og Steffen Fisker

Mange kender Jon som finalist i Den Store Bagedyst 2018.

Vi kender dog Jon som en ven af huset i Aarhus, med en spændende vægttabshistorie, og en brændende passion for mad og bagning.

Men hvordan forener Jon et vægttab på næsten 50 kg og et tidligere meget restriktivt forhold til at spise, med en stærk hang til velsmag og et job hvor massive mængder kage(bagning) er en del af dagsordenen?

Hvordan er det overhovedet muligt at navigere i?

Det tager vi en spændende, ærlig og ikke mindst hyggelig snak med Jon om i denne episode. Jons proces har været en lang rejse, der er kommet vidt omkring, og vi tror at rigtig mange vil kunne spejle sig i den rejse, og tage nogle vigtige guldkorn med fra hans refleksioner, og vores input til dem.

I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Hvordan det lykkedes Jon at tabe næsten 50 kg, og vigtigere end det, at holde vægttabet.
  • Hvorfor var den restriktive paleo-tilgang ikke den rette for Jon? Og sandsynligvis heller ikke den rette for dig?
  • Hvordan kan Jon holde en sund livsstil ved lige, når en stor del af hans arbejde på sociale medier, handler om at bage lækre kager?
  • Spiser Jon bare kage hele tiden?
  • Hvad mener Jon med at betragte hjernen som en muskel, og hvad har det at træffe gode valg til fælles med at løfte vægte?
  • Hvad synes Steffen og Nikolaj om de fastelavnsboller som Jon har medbragt?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top