EP #100: “Jeg har alle værktøjerne, jeg skal bare lige….” – 5 gode spørgsmål til dig, der er gået i stå

Rundt om bordet: Nikolaj BachMichelle Lindop og Steffen Fisker

At du ved, der findes noget, der hedder en hammer, betyder ikke at du kan bruge en hammer. Du skal først slå nogle søm i.

Og sådan er det med alle redskaber. Også dem vi bruger, hvis vi gerne vil ændre vores livsstil.

Men man kan let falde i den fælde at tro, at bare fordi man kender til værktøjet, så burde man også kunne bruge det i praksis. Og det fører let til, at man føler sig som en fiasko.

Måske er det ubehag også en grundene til, at mange konstant udskyder det, de gerne vil gøre. “Jeg starter efter ferien”. “Jeg skal lige starte på nyt job først”. “Jeg skal bare lige…”.

Måske har du hørt dig selv sige sådan om dine mål. Det kan jo virke til at give god mening, men ofte er det udtryk for den “alt eller intet”-tænkning, som vi gerne vil væk fra.

Hvorfor det? Og hvordan kommer du videre fra at spænde ben for dine ønskede vaneændringer? Hvordan går man fra at kende værktøjet, til rent faktisk at kunne bruge det – og få det gjort?

Det snakker vi meget mere om i denne episode, hvor du også får 5 gode spørgsmål til at komme videre, hvis du er gået i stå.

5 gode spørgsmål til at komme videre, hvis du er gået i stå:

  1. Har du øvet dig på at bruge redskabet eller ved du blot at det findes?
  2. Hvad kan du gøre for at starte nu?
  3. Er det det rigtige redskab for dig, hvis du hele tiden er nødt til at tage en pause fra det, eller udskyde det?
  4. Er dine forventninger for høje? Hvordan kan du sætte baren lavere?
  5. Hvilke redskaber kan du tage i brug, som du KAN starte allerede i dag?

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top