Bonus: Få mere ud af træningen med et større stræk? Effektiv træning med 1,5-reps-metoden

Rundt om bordet: Steffen Fisker og Nikolaj Bach.

Bonus afsnit – træning i den forlængede position med 1,5 reps.

Siden episode 173 og 202 af Træningstimen, hvor vi gennemgik den nye lovende forskning, har der været stor interesse for at træne musklerne i den forlængede position, så nu har vi optaget en podcast-video med en praktisk guide til dette.

Vi giver dig hovedpointerne fra den nye forskning, der tyder på at denne type træning bygger muskler særligt effektiv OG hvordan du kan bruge denne viden i praksis – med særligt fokus på 1,5 reps metoden og masser af øvelsesdemonstrationer undervejs.

God fornøjelse med at lytte med, og eventuelt prøve metoden. Lad os endelig høre dine erfaringer, hvis du giver det et skud!

Studier som vi omtaler i videoen:

Meta-analysen om bevægeudslag og stræk
Studiet i lægmusklen

Du kan se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top