266: “Max 5 håndfulde snacks om ugen”? 5 Alternativer til de nye snack-anbefalinger

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Camilla Andersen.

Max 5 håndfulde snacks om ugen?

Hvor 1 proteinbar eller 1 lille light sodavand tæller for en håndfuld?

Hvis du føler at Fødevarestyrelsens nye anbefalinger for snacks og søde sager er urealistiske for dig, eller du tidligere har erfaret at det giver bagslag at lave restriktioner på fødevarer, så er der heldigvis andre måder at gribe det an på for dig.

Og det giver vi dig 5 alternativer til i denne episode af Træningstimen, hvor Camilla Andersen og Nikolaj Bach giver dig 5 spørgsmål med fokus på ÅRSAGERNE til at snackingen opstår.

Vi håber at disse råd kan give dig god inspiration, hvis det heller ikke tidligere har virket at få at vide, at du skal spise færre søde sager. Ofte er den info nemlig ikke nok i sig selv.

Shownotes:
Læs om de nye snack-anbefalinger hos Fødevarestyrelsen

Køb en t-shirt og støt podcasten:
https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top