267: Kom godt igennem sommeren – VaneTerapeutens bedste dos and don’ts

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Camilla Andersen.

Det er selvfølgelig godt at gå gennem sommerferien uden den store vægtøgning.

Men det er mindst lige vigtigt, at sommeren ikke medfører et ekstremt kropsfokus, der kommer til at styre ens beslutninger og tanker gennem hele ferien.

Om man må tage en bikini på eller ej. Om man tør gå på stranden. Om man må nyde en is i solen.

Når man fokuserer på kroppen og dens sundhed (hvilket jo som udgangspunkt er en god ting), så er der nemlig nogle fælder, som man kan falde i.

De kan give et skadeligt kropsbillede med stress og kropsskam til følge. Og DET er virkelig en skam.

Derfor deler STYRKs VaneTerapeut Camilla Andersen nogle gode take aways omkring hvordan du kan gribe sommeren an på en sund måde – fysisk og mentalt.

Køb en t-shirt og støt podcasten: https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top